Lingard drømmer om en United fremtid

Jesse Lingard, der den anden dag scorede et vigtig mål for England ved U-21 EM, drømmer om for alvor at slå igennem på Old Trafford og blive en profil på holdet.

Forud for sidste sæson imponerede unge Lingard så meget, at han startede inde i sæsonens første kamp mod Swansea. Glæden var dog kortvarig, da en skade ødelagde debuten. Han blev sidenhen udlejet til Derby for resten af sæsonen, men han har ikke mistet modet på førsteholdsfodbold for United.

– Det har altid været mit ønske at spille for Manchester United, og det er det stadigvæk. Jeg var uheldig at blive skadet i den kamp mod Swansea, og man ved aldrig, hvor jeg ville være, hvis det ikke var sket, fortalte han pressen efter Sveriges kampen.

Selvtilillden hos englænderen er at spore, efter han scorede det flotte mål mod Sverige søndag aften. Noget han regner med at kunne tage med ind i den nye sæson.

– At score sådanne mål kan kun hjælpe.Det øger opmærksomheden, og andre klubber såvel som United ser det. Det kan kun være godt for mig. Jeg talte med både Louis van Gaal og Warren Joyce (træner for Uniteds U-21 hold, red.). De guidede mig og gav mig selvtillid.

Forrige artikel

Avis: Nani nærmer sig Fenerbahce-skifte

Næste artikel

Di Maria: Jeg vil kæmpe for min plads

ANNONCE