Lingard om fejring: Hyldest til Drake

Jesse Lingard fejrede sit vidunder af en scoring mod Middlesbrough søndag eftermiddag med en reference til den canadiske sanger Drake.

Se Lingards 2-0-mål her

Jesse Lingard scorede en perle af et mål, da han i søndagens opgør mod Middlesbrough kanonerede bolden ind bag Victor Valdes’ mål til 2-0, uden chance for den spanske målmand.

Som han og vennen Paul Pogba har til vane, blev målet efterfølgende fejret med en dans. I et interview med MUTV fortæller den 24-årige offensivspiller, at det var til en sang af den canadiske sing og songwriter Drake, som for nyligt har udgivet sit nye album “Portland”.

– Det er et nyt album, der lige er kommet med Drake. Jeg lovede så en ven, at jeg ville imitere en af sangene, hvis jeg scorede – så det gjorde jeg!, fortæller Lingard om nummeret, der angiveligt skulle indeholde et “minimalistisk Quena-fløjte-stykke” (sydamerikansk fløjte, red.).

Læs også: – Jeg kiggede efter afleveringen. Der var ingen muligheder, så jeg skød selv

– Jeg mener, at man i en sport som denne skal gøre det, der gør én glad. Selvfølgelig nød jeg øjeblikket. Det er en stor ting, når du scorer, så det er bare noget, du må tage på dig.

– Nej, jeg er ikke rigtigt opmærksom på, om nogle folk ikke bryder sig om det. Jeg kigger ikke rigtigt så meget rundt på de sociale medier eller på hvad folk måtte skrive. Du er nødt til at præstere for din klub, og her er det vigtigste, at du gør din manager glad. Han ønsker bare, at vi skal være glade. Jeg synes, at fodbold kan gøre dig glad, og det er noget, du bare må nyde.

Med søndagens scoring, der var sæsonens første i Premier League, kom Jesse Lingard op på sin femte sæsontræffer. Han har nu scoret 11 gange i 68 optrædener for “de røde djævle”.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Mourinho giver os vindermentalitet

Næste artikel

Sir Alex: United skal vinde Europa League

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share