Lingard sammenligner Ibrahimovic med Michael Jordan

Jesse Lingard hylder Zlatan Ibrahimovic for hans vindermentalitet, som han sammenligner med Michael Jordans, der optræder i dokumentaren “The Last Dance”.

Ole Gunnar Solskjær var tidligere på måneden ude og sammenlige Chicago Bulls, der lige nu optræder i dokumentarserien The Last Dance, med Manchester United under Ferguson. Jesse Lingard har også nydt dokumentaren som han kalder “inspirerende”.

I dokumentarserien zoomes der specielt ind på Michael Jordan. En mand, der minder Lingard om hans tidligere svenske holdkammerat Zlatan Ibrahimovic. I et interview med beIn Sport fortæller den 27-årige englænder, hvordan Ibrahimovic ændrede truppen.

–  Så snart han (Zlatan Ibrahimovic, red.) kom til Man United, kunne du mærke auraen omkring ham, fortæller Lingard.

– Han kom til Man United og sagde, at han ville vinde trofæer. På det tidspunkt var jeg en ung spiller, Marcus Rashford var ung, og så snart vi vandt det første trofæ, gjorde det os sulten på mere.

– Han havde den dér vindermentalitet, og det drev motivationen for vinde mange trofæer. Ikke mange mennesker har haft den effekt. Han havde den rå vindermentalitet, han havde spillet i store klubber før og havde den mentalitet.

– Jeg vil sige, at han bragte den vindende faktor og vindermentalitet til holdet.

Ibrahimovic nåede at score 29 gange i 53 optrædener over to sæsoner. Den svenske angriber var med til at vinde både Europa League og Carabao Cuppen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vi bygger Old Trafford i LEGO: Del 3 - Sir Alex Ferguson stand

Næste artikel

United eftergiver lejen til 3 klubber

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share