Lingard vil underholde mod Spurs

Uniteds offensivspiller ved, at det er en del af kravene i Manchester United, at man skal underholde.

Søndag spiller Manchester United en svær udekamp mod Tottenham, og selvom London-klubben er svage favoritter, så mener Jesse Lingard, at United skal komme med intention om at vinde og investere meget i den offensive del af spillet.

– Det bliver spændende. Men når vi er Manchester United, så kommer vi for at underholde og få folk op af deres sæder, siger han til manutd.com.

Begge hold har stærke offensive våben, og der findes et utal af klassiske opgør mellem de to hold på grund af mange scorede mål, og det forventer Lingard også bliver tilfældet i morgen.

Den 25-årige midtbanespiller har spillet godt den seneste måneds tid, hvor han har scoret fire mål og lavet tre assist. Han fortæller, at han nyder sit spil i øjeblikket, og så hjælper det på selvtilliden, når han får lov at lave afgørende ting på banens sidste tredjedel.

– Det er det vigtigste for offensivspillere at score mål, lave assists og at holdet vinder kampe.  Vi angribere gør det godt i øjeblikket, og forhåbentligt kan det fortsætte resten af sæsonen, siger han. 

Lingard har endnu ikke scoret mod Tottenham på seniorniveau, men han er tilgengæld næsten garanti for mål, når han spiller på Wembley, hvor kampen fløjtes igang søndag klokken 17:30.

 

Forrige artikel

Scholes mener Solskjær fortjener jobbet

Næste artikel

Optakt: Solskjærs første test

ANNONCE