Liverpool og Manchester Uniteds Project Big Picture får sparket

Manchester United og Liverpools forslag til en ligaændring i Premier League fik onsdag eftermiddag sparket, efter et møde blandt de 20 Premier League klubber.

Det kom som noget af en bombe, da The Telegraph* i søndags kunne fortælle, at Liverpool og Manchester United havde foreslået en ændring i ligastrukturen, i Premier League. Forslaget blev onsdag eftermiddag nedstemt af de resterende 18 Premier League klubber. 

De to klubbers forslag indebar blandt andet, at Premier League kun skulle indehole 18 hold, en pengeindsprøjtning til EFL, samt at Liga Cuppen skulle skrottes. På baggrund af dette forslag, afholdte Premier Leagu, onsdag eftermiddag, et ekstraordinært møde, med samtlige Premier League klubber.

Forslaget er siden i søndags, blevet vældig kritiseret af eksperter, der mener, at de store klubber vil have en alt for stor magt i en sådan ligastruktur. Efter mødet udtalte Premier League at Premier Leagues aktionærerne var blevet enstemnigt enige om, at forsætte 20-holds sammensætningen.

 

* Artiklen kan kun læses med premiummedlemskab på The Telegraph

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Castles: Fernandes har mistet tiltroen til Solskjær

Næste artikel

Fernandes nedtoner rygter om Solskjær-kritik

ANNONCE