Castles: Fernandes har mistet tiltroen til Solskjær

Duncan Castles fortæller i seneste af afsnit af The Transfer Window Podcast, at der er uro på de indre linjer hos United, hvor Bruno Fernandes er seneste spiller, der er utilfreds med både Solskjær og ledelsen.

Der er angiveligt uro i Manchester United, hvor Bruno Fernandes er én af flere United-spillere, der ikke mener Ole Gunnar Solskjær har evnerne til at løfte United til tops. Det fortæller Duncan Castles gennem Gonçalo Lopes i seneste afsnit af The Transfer Window Podcast.

– Hvad jeg hører – og dette kommer fra en kilde meget tæt på spilleren – er, at Fernandes’ opfattelse af Solskjær ligner mange af de andre fra holdets.

– Han mener ikke, at [Solskjær] er stærk nok til at styre truppen. Han føler, at Solskjær ikke har kvalifikationerne til at skubbe spillerene i den retning, de skal gå.

Fernandes’ mistro til Uniteds projekt skulle allerede være startet ved klubbens indkøb, hvor portugiseren ifølge Castles ikke ser nogen af de nye ansigter bringe holdet tættere på City og Liverpool.

–  Fernandes er vred på klubben for deres ageren i sommervinduet. Det stemmer ikke overens med hans forventninger ved ankomsten i januar.

– De har efter hans opfattelse ikke skrevet med spillere, der kræves for at forbedre det, der tydeligvis er en subtop-trup. De er ikke på det niveau, hvor de kan kæmpe om titler mod Manchester City, Liverpool og Champions League.

– Der er utilfredshed med klubben og utilfredshed med manageren. Det er ikke helt overraskende for mig, at dette er sket. Denne opfattelse af Solskjær er et voksende mønster i omklædningsrummet, fortæller Castles.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Interview: Alex Telles og baggrunden i det brasilianske

Næste artikel

Liverpool og Manchester Uniteds Project Big Picture får sparket

ANNONCE