Fernandes nedtoner rygter om Solskjær-kritik

Der var ikke noget skænderi mellem Bruno Fernandes og Ole Gunnar Solskjær i pausen af Tottenham-kampen, siger portugiseren.

Flere medier og journalister heriblandt Duncan Castles og The Athletic kunne i går fortælle, at Bruno Fernandes skulle have mistet tilliden til Ole Gunnar Solskjær. Men de rygter skyder midtbanespilleren selv til jorden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er blandt andet udskiftningen i pausen af kampen mod Tottenham Hotspur, som er blevet brugt til brænde på bålet af journalister, men Bruno Fernandes siger selv, at han forstår udskiftningen.

– Det, der er blevet sagt, er ikke sandt. Jeg blev skiftet ud af taktiske årsager. Træneren sagde, at kampen var forbi, og han ville spare spillere til kommende kampe. Det forstod jeg, jeg var ikke tilfreds, men jeg sagde ikke noget, der kunne skade gruppen, siger Fernandes til det portugisiske medie Sport TV og fortsætter.

– Jeg føler, at de ting, der er blevet sagt, er blevet det for at destabilisere vores gruppe.

Det er den portugisiske journalist Goncalo Lopes, der er mest citeret i sagen, men i et tweet onsdag aften skriver han, at han er blevet forkert oversat fra portugisisk til engelsk.

Han har, skriver han, ikke sagt, at Bruno Fernandes har mistet tilliden til Solskjær, men at den tidligere Sporting Lissabon-spiller føler, at den norske manager må og skal gøre det bedre.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Liverpool og Manchester Uniteds Project Big Picture får sparket

Næste artikel

Keane sympatiserer med Maguire efter forfærdelig sæsonstart

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share