Louis van Gaal om Pep Guardiola

Pep Guardiola vil til Premier League, og det er ikke mærkeligt, siger Louis van Gaal.

Det har været kendt i pressen længe, men tidligere på ugen meldte Pep Guardiola så selv ud, at han ønskede at stå i spidsen for en Premier League-klub. Hvem det bliver, er ikke sikkert endnu, men City har længe været udråbt som favorit til den eftertragtede underskrift. 

Louis van Gaal er ikke overrasket over udmeldelsen fra Pep Guardiola. 

– Jeg sagde allerede for et par år siden, at det ikke er mærkeligt. Du skal sætte nogle personlige mål som manager, for vi har også ambitioner. Pep Guardiola har samme ambition, som jeg havde, og han ønsker at opleve den fantastiske kultur i Premier League, sagde Louis van Gaal på dagens pressemøde. 

– Jeg har allerede sagt mange gange, at jeg er i slutningen af min managerkarriere. Så for mig er det ikke så interessant, om han kommer til Premier League eller ej. Jeg fokuserer udelukkende på at gøre det så godt som muligt i Manchester United, hvor jeg stadigvæk har et år tilbage af min kontrakt efter denne sæson. 

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Adnan Januzaj ryger direkte... på U21-holdet

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Sheffield United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share