Lucas beslutter sig efter OL

Nu handler det om OL i London. Derefter tager ombejlede Lucas Moura en beslutning om sin fremtid, siger den unge brasilianer.

Et af tidens helt hotte transferrygter omhandler Sao Paulos supertalent Lucas Moura. Offensivspilleren er med det brasilianske landshold til OL i London, og selv om spekulationerne tilsyneladende ingen ende vil tage, så går der nok et par uger, før der kommer mere konkret information om spillerens fremtid.

19-årige Lucas Moura understreger, at det lige nu handler om Brasilien og mulighederne for at vinde olympisk guld.

– Jeg fokuserer på mit hold, Sao Paulo, og på Brasiliens landshold i øjeblikket. Jeg tager en beslutning om min fremtid efter OL, siger Lucas Moura ifølge football365.com til spanske EFE.

– Det er allerede en sejr for mig at være her. Nu gælder det om at være klar, hvis Mano Menezes (Brasiliens landstræner, red.) mener, at jeg skal spille, siger Lucas, der ikke var på banen i torsdagens første brasilianske gruppekamp mod Egypten.

Lucas Moura har hele sommeren været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. En sag, der ikke er nem at gøre sig klog på, med spillerens agent, Wagner Ribeiro, i hovedrollen.

Forrige artikel

Rooney tilbage i træning

Næste artikel

Kenyansk midtbanespiller i søgelyset

ANNONCE