Rooney tilbage i træning

Også Nani og de resterende EM-profiler er tilbage på Carrington, hvor forberedelserne til Norge, Sverige og Tyskland er gået i gang.

Det var et noget amputeret og ungt hold, der drog mod Sydafrika og Kina til de tre første kampe op til den nye sæson.

Anderledes kommer det dog til at se ud, når Manchester United sætter kursen mod Norge, Sverige og Tyskland på den kommende DHL Tour.

Spillere som Wayne Rooney og Nani er nemlig tilbage for fuld træning på Carrington, hvor holdet forbereder sig til de sidste testkampe, startende med mødet i Oslo mod Vålerenga søndag den 5. august.

Tæt på stærkeste
Derfor bliver det da også noget nær det stærkest mulige hold, Sir Alex Ferguson tager med sig til kampene, som også byder på modstand fra FC Barcelona og Hannover 96.

– Spillerne, der starter i træning igen torsdag, bliver med sikkerhed involveret i kampene i Norge, Sverige og Tyskland, siger Sir Alex Ferguson ifølge manutd.com.

– De er nødt til at spille i de her kampe, for sæsonen nærmer sig med hastige skridt. Det er vigtigt for de her spillere at få noget kamptræning, siger han.

Truppen til touren bliver dog uden spillere som David de Gea, Ryan Giggs, Tom Cleverley og Rafael, som alle er med ved OL i London.

Forrige artikel

Blandet dag for OL-drengene

Næste artikel

Lucas beslutter sig efter OL

ANNONCE