Lukaku er åben for Serie A

Romelu Lukaku har indrømmet, at han engang i fremtiden vil være åben for at forlade Manchester United til fordel for et ophold i italiensk fodbold. Han fremhæver Juventus som en klub, der har gang i et godt projekt.

Lukaku er startet inde i ti ud af Manchester Uniteds 11 kampe denne sæson. Han har scoret fire sæsonmål i klubfodbold og er kommet op på 45 landskampsmål siden debuten for sit land, Belgien. Dette har gjort ham til den mest scorende spiller for det Belgiske landshold nogensinde.

Lukaku fortsatte den fine form for landsholdet, da han scorede to mål mod Schweiz i fredagens UEFA Nations League opgør. Det var også i denne sammenhæng, at han efter kampen blev spurgt ind til, hvad han tænker om et eventuelt skifte til italiens fodbold i fremtiden.

“Hvorfor ikke? Jeg håber det sker” udtalte han ifølge det italienske medie, Gazzetta dello Sport. 

Derudover tilføjede han: “Juventus har gang i et godt projekt, og de bliver bare ved. Hvert år prøver de at blive stærkere. Cristiano Ronaldo skiller sig ud, men kig på de andre spillere også. Paulo Dybala er allerede imponerende og bliver stærkere, mens jeg elsker Douglas Costa.” 

Den 25-årige angriber har kontrakt med Manchester United til år 2022. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

På lånt tid: Foreløbig opsummering på udlånte spillere

Næste artikel

Shaw tæt på forlængelse

ANNONCE