Lukaku forlader agenten Mino Raiola til fordel for Jay Z

Torsdag blev det offentliggjort, at United-angriberen Romelu Lukaku skal rådgives Roc Nation Sports, som er grundlangt af den amerikanske rapper Jay Z. Ifølge det franske medie L’Equipe betyder det farvel til Mino Raiola.

Mino Raiola har garanteret mindst 99 problemer – men Romelu Lukaku er ikke et af dem længere. 

I hvert fald er han ikke længere Manchester United-spillerens agent, hvis man skal tro franske L’Equipe. Belgieren har forladt stjerneagenten til fordel for Jay Z’s selskab Roc Nation Sports. 

Romelu Lukaku bekræftede selv på sociale medier i går, at han var blevet en del af “Roc Nation Sport-familien”. Og ifølge L’Equipe er Mino Raiola ikke en del af pakken.

Dermed bliver han den første Premier League-spiller i historien, der kommer på kontrakt hos den amerikanske musikgigant. Jerome Boateng fra Bayern München er også en del af agenturet. 

På sociale medier spekulerer flere fodboldjournalister allerede i, om Paul Pogba, som ligeledes har Mino Raiola som agent, vil følge trop. Raiola var skyld i at franskmanden fik en masse ufrivilligt rampelys forude for derbyet mod Manchester City for to uger siden, fordi Pep Guardiola afslørede, at Paul Pogba var blevet tilbudt til Manchester City af agent. 

OldTrafford.dk følger naturligvis op på historien, når det vides med sikkerhed, hvor mange United-spillere Mino Raiola i fremtiden skal være agent for. Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Wenger stopper i Arsenal

Næste artikel

Mourinho: Wembley er ikke en fordel for Spurs

ANNONCE