Mourinho: Wembley er ikke en fordel for Spurs

Manchester United-manager Jose Mourinho mener ikke, at det er en fordel for Tottenham, at FA Cup-semifinalen skal spilles på Wembley, hvor Tottenham har hjemmebane i denne sæson.

Lørdag aften skal Manchester United forsøge at tage et skridt tættere på FA Cup-titlen, når de møder Tottenham på Wembley i semifinalen. Tottenham spiller deres hjemmekampe på Wembley i denne sæson, mens deres nye stadion bliver bygget færdigt. United-manager Jose Mourinho ser det dog ikke som en fordel for Spurs.

– Jeg spillede en pokalfinale på Romas stadion mod Roma, og jeg vandt, og jeg spillede en pokalfinale på mit stadion, og jeg tabte. Så jeg tror, at når det kommer til de store øjeblikke som semifinaler og finaler, så tror jeg ikke, at det er en fordel overhovedet, vurderer Mourinho på fredagens pressemøde.

– I nogle lande bliver pokalsemifinalerne spillt efter lodtrækning – hjemme eller ude og ikke på neutral grund, som i England. Men sådan er fodbold bare. Jeg ser på Tottenham mod Manchester United på samme måde, som jeg så på vores kampe mod Huddersfield og Brighton. Nogle gange er det ude eller hjemme. Denne gang er det på udebane, men jeg ser ikke nogen fordel. Det er det samme som at spille på Old Trafford.

Kampen mod Tottenham fløjtes i gang klokken 18.15 lørdag aften. Da United mødte Tottenham på Wembley tidligere på sæsonen blev det til et 2-0-nederlag.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Lukaku forlader agenten Mino Raiola til fordel for Jay Z

Næste artikel

United forbereder sig i London

ANNONCE