Lukaku: Hvem ville sige nej til verdens største klub?

– Nu er det tid til at arbejde hårdt. Hårdere end jeg nogensinde har gjort før.

Manchester United bekræftede i går, at man var nået til enighed med Everton om en pris for Romelu Lukaku. Det forventes, at han bliver præsenteret som ny United-spiller inden længe.

Han blev interviewet af ESPN forud for sit skifte til den engelske storklub.

– Det her er en mulighed jeg har ønsket mig siden jeg var barn, fortæller Lukaku i et eksklusivt interview med ESPN.

– Jeg skulle ikke tænkte to gange over det, da Manchester United ringede. Så jeg er rigtig glad for, at jeg forhåbentlig bliver en del af deres historie.

Efter United havde fået deres bud accepteret af Everton matchede Chelsea kort efter prisen. Men Lukaku havde allerede besluttet sig på daværende tidspunkt.

– Jeg havde allerede besluttet mig. Jeg gav mit ord, og jeg kigger ikke tilbage. Jeg var allerede mentalt igang med at forberede mig på at blive en del af holdet. Hvem kan sige nej til verdens største klub?

– De har det bedste stadion i England. De bedste fans. Det her er den perfekte mulighed. Jeg har altid sagt, at jeg ville spille for et hold, der går efter at vinde alle trofæer der er.

– Jeg tror, at Manchester United i øjeblikket vil være det dominerende hold. Kigger du på deres historie siger den det hele. At blive en del af sådan en klub er noget jeg altid har ønsket mig. Jeg er taknemmelig for muligheden de gav mig.

– Nu er det tid til at arbejde hårdt. Hårdere end jeg nogensinde har gjort før. Jeg er villig til at gøre det.

Forholdet til Pogba

Det er ingen hemmelighed, at Lukaku og Paul Pogba er gode venner, og franskmanden nok ser ekstra meget frem til, at hans gode ven skifter til klubben. Pogba har ifølge Lukaku også gjort sit for at få ham til klubben.

– Jeg har kendt Pogba i syv eller otte år. Og nu bor han i Manchester. Jeg bor også i Manchester. Han bor lidt længere nede af samme gade som mig, så vi er sammen dagligt.

– Han forklarede til mig, hvordan det gik i klubben, hvilket satte gang i noget i mit hoved. Da muligheden kom var jeg ikke i tvivl. Jeg er virkelig spændt.

– Alle Manchester United-spillerne er top spillere. En god gruppe af gutter, der er sultne efter at vinde trofæer.

– Og at spille foran de her fans – alt er sat op til at levere. Men som du ved, så må jeg arbejde hårdere end jeg gør nu. Jeg ved, at der er langt endnu, men jeg er indstillet på at tage udfordringen og gribe den mulighed jeg får.

Ønsket om at spille for Mourinho

Lukaku har tidligere spillet under José Mourinho, som han beskriver som verdens bedste manager, da de begge har en fortid hos Chelsea.

– Mourinho er en fyr jeg har villet spille for siden jeg var ti år gammel, så at få muligheden for at arbejde under ham igen er fantastisk. Vi har haft kontakt. Han har forklaret mig, hvordan klubben var og hvad han forventede af mig.

– Omstændighederne var anderledes dengang. Første gang jeg mødte ham var jeg stadig en ung dreng, der var ivrig efter at spille, og han forstod min beslutning om at skifte dengang.

– Nu er jeg 24. Jeg er en voksen mand. Han ser, at jeg er blevet mere moden med årene, så jeg er taknemmelig for, at han gav mig muligheden igen.

– Jeg tror, at han vil forbedre mig. Gøre mig til en bedre spiller end jeg er i dag, hvilket er godt. Jeg ønsker altid at forbedre mig.

– Jeg vil altid arbejde på det jeg er god til, men også det jeg er dårlig til. Han ved, hvordan man gør spillere bedre.

– Det her er den perfekte mulighed for mig. Jeg er 24. Jeg har aldrig vundet et stort trofæ, men jeg er ivrig efter at vinde noget og blive en del af en hold, der vinder trofæer, og jeg tror han er manden, der kan hjælpe mig med det.

Lukaku har bestået sit lægetjek, så nu er det kun et spørgsmål om tid, før han når til enighed med United og bliver offentliggjort som Uniteds nye frontangriber.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Lukaku for retten efter larm i LA

Næste artikel

OFFICIELT: Wayne Rooney skifter tilbage til Everton

ANNONCE