Lukaku: Shaw er sæsonens bedste

Romelu Lukaku uddeler store roser til Luke Shaw, som han kalder sæsonens bedste United-spiller.

I gårsdagens Premier League-kamp pakkede Luke Shaw Liverpool-stjernen Mohamed Salah helt ned i lommen, og det gik ikke ubemærket hen.

Udover at have modtaget stor ros fra manager Solskjær, har Luke Shaw også modtaget store ord fra Romelu Lukaku.

– Luke Shaw har været sæsonens bedste spiller efter min mening, fortalte Romelu Lukaku umiddelbart efter gårsdagens Liverpool-kamp.

Shaw modtog også prisen som Man of the Match for sine anstrængelser, men ifølge Lukaku er dette kun kulminationen – for belgieren mener, at Shaw har været god længe.

– Han har været fremragende siden starten (af sæsonen, red.). Igennem sommeren holdt vi kontakten, og han sendte videoer fra New York af ham selv, der løber på løbebånd. Der var jeg i Rusland til VM, og jeg så en spiller, der var klar til at komme tilbage – og gøre det godt.

– Han har altid haft potentialet til at blive en af de bedste venstrebacks i verden. Både dengang han spillede i Southampton, men også nu. Han har haft sine skader, men han spiller hver gang nu, og jeg er virkelig glad på hans vegne. Man kan ikke se på ham som et talent mere – han er en topspiller, lyder det anerkendende fra Lukaku.

Luke Shaw stolt og ydmyg over præstation

Hovedpersonen selv er også stolt over Man of the Match-prisen og den flotte præstation.

– Defensivt var det en af mine bedste præstationer. Det er de her kampe, man skal steppe op i, og det er her du skal bevise, hvorfor du er her. Jeg vil gerne spille mod de bedste og teste mig selv mod dem. Det vil jeg forsætte med i resten af min karriere, udtaler Luke Shaw.

Luke Shaw holdt den delte Premier League-topscorer Mohamed Salah til en stille kamp, og formåede at pakke egypteren så godt ind, at Jürgen Klopp følte sig nødsaget til at udskifte ham efter 78 minutter.

 

Forrige artikel

Blog: Post-Mourinho syndromet

Næste artikel

U19: Her er alt, du behøver at vide om FCM-kampen

ANNONCE