Luke Shaw kåret til månedens spiller på OT.dk

Brugerne på OldTrafford.dk har stemt, og den engelske venstreback er for anden gang i sæsonen blevet kåret til månedens spiller.

Han har spillet sammenlagt 540 minutters fodbold i februar. Han har fået tre gule kort og været med til at holde clean sheat fire gange. Og nu er Luke Shaw også blevet kåret til månedens spiller af brugerne på OldTrafford.dk. 

Den tidligere meget udskældte venstreback fik 72 procent af alle stemmerne og sluttede dermed foran både Paul Pogba og Victor Lindelöf, som fik nogenlunde lige mange stemmer. 

Det er anden gang i sæsonen, at Shaw får den ærefulde pris af danske United-fans – sidst blev han kåret til augusts bedste spiller – og ifølge holdkammerat Romelu Lukaku, har den tidligere Southampton-spiller faktisk været sæsonens bedste. 

– Han har været fremragende siden starten (af sæsonen, red.). Igennem sommeren holdt vi kontakten, og han sendte videoer fra New York af ham selv, der løber på løbebånd. Der var jeg i Rusland til VM, og jeg så en spiller, der var klar til at komme tilbage – og gøre det godt, lød det fra Lukaku efter Liverpool-kampen, hvor Luke Shaw havde Mohammed Salah i sin lomme. 

Venstrebacken kronede sin flotte måned med en assist til netop Lukaku i Uniteds seneste kamp. Mod Crystal Palace flænsede Shaw forsvaret op og spille belgieren fri, hvorefter angriberen bankede bolden i kassen til 1-0. 

Næste opgave for Shaw og Lukaku bliver lørdag eftermiddag, hvor Southampton gæster Old Trafford. 

Forrige artikel

Optakt: Southampton på Old Trafford er en pligtsejr

Næste artikel

Startopstilling: Rashford tilbage

ANNONCE