LVG: Darren Fletcher er i West Ham

Det ligner et farvel til Manchester United-spilleren Darren Fletcher. Louis van Gaal bekræfter at skotten er på vej til West Ham.

Louis van Gaal lagde ikke skjul på at Darren Fletcher meget snart kan afslutte en 20-årig karriere i Manchester United.

Den skotske midtbanespiller er ifølge manageren allerede nede i West Ham i dag for at forhandle sin kontrakt på plads.

– Fletchers kontrakt løber ud efter denne sæson og han har fået lov til at forlade klubben gratis. Jeg tror at han er hos West Ham for at forhandle lige nu. Vi må vente at se, sagde Louis van Gaal på eftermiddagens pressemøde.

– Han har ikke spillet så meget og det har vi snakket om. Han foretrækker at spille mere og derfor hjælper vi ham også videre, lød det fra Louis van Gaal.

Darren Fletcher skrev kontrakt med Manchester United som 11-årig og blev i efteråret udnævnt som vicekaptajn af Louis van Gaal, men siden er det ikke blevet til så meget spilletid for Fletcher, som blandt andet også har været anfører for Skotland.

Efter at have slået igennem som en hårdtkæmpende midtbanespiller, hvor han en overgang blev udnævnt som Roy Keanes endelige afløser, blev han ramt af en alvorlig sygdom der igennem et halvtandet år satte en stopper for karrieren. Han vendte dog tilbage sidste år, hvor Sir Alex Ferguson brugte sin afskedstale til netop at ønske Fletcher det bedste for sin seje kamp tilbage til sporten.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick ude i en måned

Næste artikel

Avis: Lazio ude efter Chicharito

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share