LVG: David de Gea er langt fra færdig i Manchester United

Selvom David de Gea var sendt op på tribunen, så har Louis van Gaal bestemt ikke opgivet den spanske målmand.

De sad der. Tre målmænd på stribe. Victor Valdes, David de Gea og Anders Lindegaard.

Men selvom David de Gea agerede midtermand for de to målmænd, som synes at være opgivet af Louis van Gaal, så har hollænderen bestemt ikke afskrevet den store målmandsstjerne.

På forhånd havde Louis van Gaal afskrevet ham fra dagens kamp, da manageren følte at målmanden var påvirket af Real Madrids interesse.

Efter kampen slog hollænderen da også klart, at David de Gea sagtens kunne fortsætte i Manchester United, men at et skifte til Real Madrid også er en mulighed hvis spanierne er klar med pengepungen.

– Han har været vores bedste spillet ifølge fansene i de sidste to år, så vi kan ikke bare lade ham gå. Vi bliver selv nødt til at betale mange penge for de spillere som vi ønsker, og vi vil gerne sælge vores spillere til samme priser, lød det fra Louis van Gaal efter kampen.

– Vi vil selvfølgelig gerne beholde ham, men som målmand må man bevare sin højeste koncentration i 90 minutter og det er svært for David at gøre i den her situation. Det så vi på touren. 

– Når kalenderen har passeret 1. september, så må vi se på det, sagde Louis van Gaal.

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sejr i premieren mod Spurs

Næste artikel

Billeder fra sæsonpremieren imod Spurs

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share