LvG: Fansene må have nydt det

Louis van Gaal roser sit hold, efter torsdagens Europa League sejr mod FC Midtjylland. Fansene må have nydt den sprudlende offensiv, mener manageren.

Med et samlet 6-3 resultat, er Manchester United videre til ottendedelsfinalerne i Europa League. Torsdagens sejr på 5-1 mod FC Midtjylland var en enestående præstation fra Louis van Gaal’s tropper og han har store roser til holdet:

– Det var en fantastisk præstation og jeg tror, at vores fans har nydt vores offensive fodbold, siger Louis van Gaal ifølge klubbens hjemmeside.

Udover roserne til holdets flotte offensive præstation, så fremhæver manageren også holdets holdånd og det nye unge kuld af spillere:

– Det er utroligt, hvordan holdånden er i truppen. Jeg håber fansene har nydt denne spektakulære fodbold – hvor vi havde en masse offensive aktioner. Det er utroligt, at vi forud for denne kamp mister Anthony Martial. Vi formår alligevel at vinde hele 5-1, med rigtig mange unge spillere, det er fantastisk.

Jokeren Marcus Rashford impornerede alt og alle, og Louis van Gaal var heller ikke bleg for at give sit nye angrebses et par roser med på vejen:

– Han var utrolig! Jeg synes han løb for meget i første halvleg, på tværs af hele banen, og jeg tror, at en angriber skal spille mere i bredden af målet. Jeg fortalte ham i pausen, at han ville score, hvis han fulgte mine råd, og han scorede to gange, det er fantastisk!

Udover den fantastiske præstation fra angrebsesset Marcus Rashford, havde Memphis også en glimrende aften på Old Trafford. Louis van Gaal håber på at se mere fra samme skuffe, fra sin landsmand:

– Jeg så en fantastisk optræden fra Memphis, det gjorde alle – jeg synes også at han var spektakulær. Jeg håber at han også vil vise det imod Arsenal; det er et helt andet niveau, men jeg er meget sikker på, at han vil vise det.

Manchester United tager hjemme imod Arsenal på søndag, kl.15.05.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Memphis: Vi nød det

Næste artikel

Lingard: Mere i vente fra Rashford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share