Lingard: Mere i vente fra Rashford

Jesse Lingard var imponeret over Marcus Rashford’s debut, og ifølge spilleren, der selv er brudt igennem på førsteholdet i denne sæson, kan man forvente meget mere af ham i fremtiden.

18 årige Marcus Rashford gik uimponeret til værks med flot spil og to scoringer, da han blev kastet for løverne i sin debutkamp mod FC Midtjylland.

Efter kampen lovpriste manager Van Gaal ham til skyerne, og blandt andre Morgan Schneiderlin, Juan Mata og Bastian Schweinsteiger var også fremme mod roserne på de sociale medier efter kampens slutfløjt.

Jesse Lingard, der kender til Rashford fra ungdomsakademiet, siger, at der er mere i vente fra det unge stjerneskud.

-Jeg vidste allerede, at han ville være god nok. Han er meget talentfuld, meget hurtig, fysisk stærk, og så vokser han stadigvæk. Selvom han allerede er høj, så vil han komme til at fylde endnu mere og skabe endnu flere problemer for forsvarspillere, udtalte Lingard til Uefa.com efter kampen

United’s nuværende skadessituation giver i øjeblikket plads til at, at de unge spillere fra akademiet kan tanke førsteholdserfaring. Og Lingard roser måden, de unge spillere gik til opgaven mod midtjyderne på:

– Det var Joe Riley’s første kamp på Old Trafford, og Marcus’s (Rashford, red.) debutkamp, og vi kunne ikke have bedt dem om mere. Der var en række spillere fra ungdomsholdene, som spillede i aften, og et par stykker siddende på bænken også. Det var et stort skridt fremad for akademiet.

Foruden Rashford fik også Joy Riley, Guillermo Varela, Andreas Pereira og Regan Poole spilletid mod FC Midtjylland, mens Joel Pereira og Donald Love så hele kampen fra bænken.

 

 Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

LvG: Fansene må have nydt det

Næste artikel

Europa League: Liverpool venter!

ANNONCE