Memphis: Vi nød det

Memphis var glad for holdets præstation mod FC Midtjylland, og håber at de kan bringe den samme attitude med til Arsenal kampen.

Memphis ser frem til kampen mod Arsenal på søndag efter at have hjulpet Manchester United til at være blandt de sidste 16 hold i Europa League. Det har været en svær første sæson for den 22-årige kantspiller, der fornyeligt udtalte, at han ikke havde levet op til forventningerne.

Memphis, der har startet på bænken siden 2-0 nederlaget til Stoke d. 26. december, kom tilbage i startopstillingen mod FC Midtjylland på MCH Arena efter en skade til Wayne Rooney. I går kvitterede han så med en af de bedste individuelle præstationer for Manchester United i denne sæson.

Memphis var glad for, at United gik videre i Europa League og håber, at de kan bringe endnu et godt resultat mod Arsenal i weekenden. 

– Vi spillede godt i aften. Vi nød det, og det kunne man se. Vi er glade for, at vi gik videre. Vi skal bevare den samme holdånd, og vi ser frem til kampen på søndag, udtalte Memphis til Manchester Evening News.

Efter at have sikret deres videre avancement i både FA Cuppen og Europa League, kan United og Memphis fuldende en god uge med en sejr mod Arsenal på søndag.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Martial-skade ikke alvorlig

Næste artikel

LvG: Fansene må have nydt det

Relaterede artikler
Total
0
Share