LVG forventer at stjernespiller bliver i Manchester United

Louis van Gaal forventer at Angel di Maria bliver i Manchester United nær sommerferien er ovre.

Selvom Angel di Maria har været en af de bedst præsterende spillere rent statistisk på Manchester Uniteds hold, så er han i foråret røget godt og grundigt ud af startopstillingen.

Siden skiftet sidste sommer fra Real Madrid har han spillet 30 kampe, scoret 4 mål og lavet 10 målgivende afleveringer.

Alligevel er argentinerens fremtid i Manchester United usikker. Selvom topniveauet har været der til tider, så har det ikke været nok til at bide sig fast på holdet. Men Louis van Gaal lader nu alligevel tvivlen komme stjernespilleren til gode og forventer at se Angel di Maria på holdkortet i næste sæson også.

– Jeg tror Di Maria bliver. Han kan ikke sige at han har haft en utrolig sæson her, men han har arbejdet meget hårdt. Jeg er meget tilfreds med hans attitude, så det ikke det der er problemet, sagde Louis van Gaal på fredagens pressemøde.

– Manageren og klubben er altid afhængig af spillerens egen vurdering. Det er op til ham at vurdere det, men vi har en kontrakt på ham, så vi vil gøre som med enhver anden spiller. Snakke med ham, evaluere sæsonen og tage stillingen til fremtiden som vi gør med alle andre, sagde Louis van Gaal.

Han lægger ikke meget værdi i det faktum at Angel di Maria ikke har været i startopstillingen på det seneste. Holdningen hos hollænderen har været meget klar: Never change a winning team.

Men nu hvor Manchester Uniteds sejrsstime blev brudt med nederlag til både Chelsea og Everton, så forventer han at give Angel di Maria mere spilletid.-

– Normalt ville han jo have spillet, men i de sidste par uger har holdet vundet, så han har ikke kunnet få splletid. Nu hvor vi har tabt et par kampe, så er chancen for spilletid større. Sådan er det altid.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Scholes: Fik nok Pogba til at forlade United

Næste artikel

Rio Ferdinands kone har tabt kampen til cancer.

Relaterede artikler
Total
0
Share