LVG: Gjorde Danny Welbeck en tjeneste

Louis van Gaal solgte Danny Welbeck på transfervinduets sidste timer, men fortryder absolut ikke salget trods angriberens succes.

Danny Welbeck var udset til at få en stor karriere i Manchester United, men efter flere sæsoner hvor han havde svært ved at få spilletid, valgte Louis van Gaal på transfervinduets sidste dag at sende Manchester-drengen afsted til London, hvor Arsenal gladeligt tog imod og sendte 16 millioner pund retur.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Skiftet overskyggede nærmest Manchester Uniteds anden handel samme dag, hvor Radamel Falcao blev lånt ind fra Monaco. Snakken gik ikke kun om det var klogt at sælge en af klubbens lokale drenge, men også hvorvidt Welbeck ville blive en succes i London-klubben.

Her hvor vi nærmer os december, skal englænderen så for første gang stå overfor sin gamle klub og det er med selvtilliden i orden hos angriberen. Ser man på antal mål, så har Danny Welbeck scoret  5 mål og dermed flere end både Wayne Rooney og ikke mindst Radamel Falcao.

Alligevel fortryder Louis van Gaal ikke at han lod angriberen gå til rivalerne.

– Han drager fordel af at spille hver uge. Det var spørgsmålet i Manchester United. Det er dejligt at se ham leve op til de forventninger jeg også selv havde. 

– Han kunne sagtens have spillet for Manchester United, men vi besluttede at lade ham gå og det har han dragt nytte af. Han gør det godt i Arsenal, men jeg kan ikke bedømme ham så godt da jeg ikke har set ham spille, lød det fra Louis van Gaal på dagens pressemøde.

Selvom Welbecks gensyn med Manchester United uden tvivl vil være et stort samtaleemne til kampen, så vil Louis van Gaal ikke give det alt for meget fokus.

– Jeg synes ikke det er så vigtigt hvordan jeg bedømmer ham, da han nu spiller i Arsenal. Han er ikke længere Manchester United-spiller, så vi bliver nødt til at slå ham og Arsenal.

Han giver heller ikke meget for det følelsesmæssige over Welbecks gensyn med klubben.

– Robin van Persie spillede også for Arsenal engang. Sådan er fodboldverdenen. Han har allerede scoret 3 mål imod Arsenal som United-spiller. Så sådan er livet.

– Det bliver en speciel kamp for ham ligesom det er specielt for de Arsenal-fans, der var glade for Robin van Persie. Det er en speciel kamp for alle. For fansene. For Wenger. Det er det også for Welbeck.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani: Lejeaftale skulle booste min selvtillid

Næste artikel

Radamel Falcao melder sig snart tilbage

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share