Radamel Falcao melder sig snart tilbage

Efter den senere tids skriverier i pressen valgte Radamel Falcao i dag at melde klart ud om sin skade overfor Manchester Uniteds egen TV-kanal.

I et interview med MUTV torsdag eftermiddag forsøgte Radamel Falcao at berolige fansene om at hans skadesproblemer slet ikke er så alvorlige ,som det ellers er blevet meldt i pressen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge klubben vil han på søndag være tilbage i fuld træning på Carrington og overfor TV-stationen slår han også fast at han er tæt på at være tilbage.

– Jeg er i bedring og jeg føler mig tilpas og håber snart at være på banen igen. Det er skuffende ikke at kunne spille, men jeg må bare bevare roen og blive klar igen. Det er vigtigt for mig at hjælpe holdet når jeg kommer tilbage i kamp, lød det fra Radamel Falcao.

Han benyttede samtidig også lejligheden til at udtrykke sine frustrationer over de seneste dages skriverier i pressen. Blandt andet historierne om at han aldrig rigtigt er blevet sin knæskade kvit.

– Det er ret frustrerende. Det er faktisk mere end frustrerende og det fjerner en del af mediernes troværdighed at der er så mange spekulationer og så mange falske historier, der skrives. 

– Med et publikum på flere millioner, så er det ikke rart at opleve. Det er korrekt at jeg fik en mindre skade i min læg, som jeg skal passe meget på med. Men der har været mange historier som har været baseret på ren spekulation, lød det fra Radamel Falcao, som altså heller ikke er med, når Manchester United møder Arsenal på lørdag.

Radamel Falcao har foreløbig spillet 5 kampe for Manchester United og scoret et enkelt mål.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG: Gjorde Danny Welbeck en tjeneste

Næste artikel

Daley Blind er IKKE ude i et halvt år

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share