LvG: Jeg skal bruge en ny back

Manchester United har været hårdt plaget af skader på back-positionerne i denne sæson, og Louis van Gaal siger nu, at han gerne vil hente en ny back til klubben i dette transfervindue.

Der har ikke været meget kontinuitet på back-pladserne i Manchester Uniteds forsvar i denne sæson. Skader har betydet, at Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind, Borthwick-Jackson, Ashley Young, Guillermo Varela, Paddy McNair, Antonio Valencia og Matteo Darmian alle har spillet der i denne sæson.

Louis van Gaal er frustreret over skadesproblemerne og indikerer, at han vil hente en ny back ind i dette transfervindue.

– Man kan se, hvor uheldige vi har været med skader på back-pladserne. Jeg har startet med Valencia, Shaw, Rojo, Darmian, Young nogle gange, og de har alle været skadet. Det er kun Darmian, der er tilbage nu, så jeg skal bruge backs, siger van Gaal, da der blev spurgt, om Manchester United ville hente nogen ind i transfervinduet.

– Jeg har brugt unge spillere som Borthwick-Jackson og Varela, som gør det godt, men niveauet i Manchester United er højt, og det er ikke let for unge spillere at spille på et højt niveau hver weekend. Derfor ser vi i dette transfervindue efter erstatninger. Udfordringen er, at vi skal bruge et hvis niveau, og klubber vil ikke sælge i den her periode. Vi kigger, men det er ikke let, siger manageren ifølge klubbens hjemmeside.

Til weekendens kamp mod Southampton bliver det formentlig Matteo Darmian og Cameron Borthwick-Jackson, der starter inde på de to backs.

 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Young ude i lang tid med lyskenskade

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Southampton

Relaterede artikler
Total
0
Share