LvG revsede medierne og udvandrede

Dagens pressemøde blev et kort et af slagsen, da manager Louis van Gaal viste sin tydelige utilfredshed med mediernes skriverier i de seneste dage, før han gik fra pressemødet efter få minutter.

Onsdag var der pressemøde før Manchester Uniteds udebanekamp mod Stoke den 26. december. Det store tema var dog næppe overraskende manager Louis van Gaals fremtid i klubben.

De seneste ugers dårlige resultater fik flere medier til at spekulere i, at Louis van Gaal var fortid i klubben. Hollænderen er dog indtil videre stadig manager i klubben, og manageren var bestemt ikke tilfreds med de seneste dages skriverier i de engelske medier.

– Har ingen af jer lyst til at sige undskyld til mig? Det er hvad, jeg tænker. Jeg troede allerede, at jeg var blevet fyret. Det havde jeg læst. Eller at min kollega (Jose Mourinho, red.) allerede var her, sagde en tydeligt vred Louis van Gaal på pressekonferencen.

– Hvad tror I, der sker med min kone eller mine børn? Eller med mine børnebørn? Eller med Manchester Uniteds fans eller mine venner? Hvad tror i?

Manageren gik fra pressemødet efter omkring fem minutter og svarede kun på to spørgsmål. Han nåede dog at sige, at han havde fået direktør Edward Woodwards opbakning.

– Jeg har holdt møder, evalueringsmøder, med spillerne, med staben, og vi har haft en julefrokost. Jeg holdte en tale, og jeg føler varmen og støtten fra alle i Carrington (Manchester Uniteds træningskompleks, red.). Men jeg føler ikke støtten fra medierne, siger Louis van Gaal.

– Vi er ikke i en god position, men fire uger siden lå vi på førstepladsen, og om fire uger, kan vi være der igen. Man skal holde sig til fakta, og når jeg får opkald fra Ed Woodward, Sir Alex Ferguson og David Gill, fordi I skaber sådan noget. Det er ikke godt. Det er ikke at holde sig til fakta, siger manageren.

En række engelske medier rapporterede efter Norwich-nederlaget, at endnu et nederlag mod enten Stoke eller Chelsea i julen, ville betyde et farvel til Louis van Gaal.

 

 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Eks-målmand: Mourinho kan genopbygge United-selvtilliden

Næste artikel

U18: Videre med besvær

ANNONCE