Eks-målmand: Mourinho kan genopbygge United-selvtilliden

José Mourinho er den rette mand til at få Manchester United tilbage på sporet, lyder det fra en af klubbens tidligere målmænd.

Manchester United bliver sat kraftigt sammen med José Mourinho, og den fyrede Chelsea-manager og den kriseramte storklub vil være et perfekt match. 

Sådan lyder det fra den tidligere United-målmand Raimond van der Gouw, der trådte græs på Old Trafford i perioden 1996-2002. 

– Jeg så den sidste kamp (2-1-nederlaget til Norwich, red.), og spillerne har ingen selvtillid, siger den 52-årige hollænder til ITV. 

På spørgsmålet om, hvorvidt Mourinho kan få banket gejsten tilbage i truppen, svarer van der Gouw: 

– Det tror jeg. Manageren har altid ansvaret, men spillerne skal også se på sig selv. Det er ikke manageren, der spiller bolden rundt, og de kan gøre det meget bedre. 

José Mourinho blev fyret i Chelsea efter en miserabel halvsæson, hvor London-klubben er havnet i den nedre halvdel af Premier League-tabellen. Det sker vel at mærke syv måneder efter, at Chelsea blev mestre med otte point ned til Manchester City. 

Chelseas ledelse lagde i begrundelsen til afskedigelsen ikke skjul på, at der var problemer mellem Mourinho og spillertruppen. 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wenger forsvarer Louis van Gaal

Næste artikel

LvG revsede medierne og udvandrede

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share