U18: Videre med besvær

Uniteds talenter er klar til 4.runde i FA Youth Cuppen, efter sejr over Queens Park Rangers i forlænget spilletid.

Der måtte i går forlænget spilletid til, før Uniteds u18-mandskab havde spillet sig videre til 4.runde i den traditionsrige FA Youth Cup. Queens Park Rangers gæstede Manchester, og selv om United dominerede, manglede skarpheden foran mål.

United kom planmæssigt foran ved Callum Whelan efter en god times tid, men kort efter fik gæsterne udlignet. Hjemmeholdet pressede på, men Gribbin og Rashford manglede lige det sidste i feltet.

Efterhånden som tiden gik, virkede United-spillerne til at blive mere og mere stressede over stillingen, og var ved at smide det hele væk. Kampen endte 1-1, og der var derfor forlænget spilletid på programmet.

Her fik United et straffespark efter blot tre minutters spil, og det sendte Rashford sikkert i nettet. 2-1 holdt tiden ud, og United er nu klar til at møde de forsvarende mestre fra Chelsea i 4.runde.

Callum Whelan spillede en solid kamp på midtbanen, mens anfører Tuanzebe var stærk i forsvaret og flere gange viste sig som en fantastisk leder af de unge tropper. Omvendt var Gribbin ikke så dominerende og chanceskabende som sædvanlig. Undervejs satte United unge Angel Gomes på banen, og stortalentet på bare 15 år, blev dermed den yngste United-spiller igennem tiderne i turneringen.

UNITED: Oliver Byrne; Tyrell Warren, Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe (cpt), Ethan Hamilton; Charlie Scott, Callum Whelan, Timothy Fosu-Mensah; Callum Gribbin, Jake Kenyon (65′ Angel Gomes), Marcus Rashford.

Reserver: Illias Moutha-Sebtaoui, Jimmy Dunne, George Tanner, Indy Boonen.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

LvG revsede medierne og udvandrede

Næste artikel

Memphis: Jeg er ingen festabe

ANNONCE