LvG: Skader skyld i placeringen

Louis van Gaal er overbevist om, at Manchester United ville ligge på førstepladsen i Premier League, hvis han havde fuldt mandskab at vælge imellem hver weekend.

Skaderne hagler fortsat ned over Manchester United. For hver kamp der går, bliver listen længere og længere. David de Gea og Wayne Rooney blev skadet op til kampen mod FC Midtjylland, og i gårsdagens FA Cup-sejr over Shrewsbury blev også Cameron Borthwick-Jackson og Will Keane tilføjet til skadeslisten.

Louis van Gaal tror på, at det havde set meget anderledes ud i tabellen, hvis ikke truppen var så meget ramt af skader konstant.

– Det er ufatteligt. Jeg byttede Juan Mata og Anthony Martial ud for at hvile dem, og så bliver den indskiftede spiller (Will Keane, red.) skadet. Det har nok også noget med det hårde program at gøre, siger Louis van Gaal til BT Sport.

Louis van Gaal regner med at have David de Gea klar til weekendens kamp mod Arsenal som minimum – måske endda til torsdagens returkamp mod FC Midtjylland. Han tror dog først, at det for alvor lysner på skadesfronten i næste måned.

– Vi burde få en masse spillere tilbage i løbet af marts, og så vil vi ligeså roligt have en fuld trup igen. Med en fuld trup hele sæson havde vi lagt på førstepladsen nu, siger Louis van Gaal.

Cameron Borthwick-Jackson og Will Keane tager plads på skadesbriksen ved siden af Wayne Rooney, David de Gea, Matteo Darmian, Marouane Fellaini, Luke Shaw, Phil Jones, Adnan Januzaj, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger, Marcos Rojo og Antonio Valencia.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Van Gaal: Frispark inspireret af Midtjylland

Næste artikel

Beckham savner Mourinho

ANNONCE