Van Gaal: Frispark inspireret af Midtjylland

Noget tyder på, at Louis van Gaal har tænkt meget over sidste uges nederlag til Midtjylland. I hver fald kunne han efter kampen afsløre, at Juan Matas frisparksmål havde dansk inspiration.

Manchester United slog her til aften Shrewsbury 3-0 på mål af Chris Smalling, Juan Mata og Jesse Lingard. Et pligtresultat, der dog afstedkom en smule diskussion, da Juan Mata scorede, mens flere spillere løb tilbage fra en offside-position bag modstanderens linje.

Louis van Gaal kan efter kampen afsløre, at det var en idé han fik efter sit holds nederlag mod danske FC Midtjylland torsdag. Det siger hollænderen til BT Sport, hvis eksperter ellers mente, at målet burde have været annulleret.

– Vi lærte teknikken, efter vi analyserede Midtjylland. Vi så, at de gjorde det, men vi troede, at de var offside. Så vi spurgte dommerne fra den kamp, de portugisiske dommere, og de sagde: “Nej, den er ikke offside, det må du gerne gøre”.

– Så det er derfor, vi lærte af Midtjylland, og i dag scorede vi på det, så det er godt.

Med aftenens sejr er Louis van Gaals mandskab avanceret til kvartfinalen af FA Cuppen. Her har man trukket West Ham United på Old Trafford.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

United i kvartfinalen efter sikker sejr

Næste artikel

LvG: Skader skyld i placeringen

Relaterede artikler
Total
0
Share