LVG: Vi kan stadig vinde ligaen

Louis van Gaal er klar over, at et mesterskab bliver svært. Matematisk er det dog stadig muligt, så han nægter at give op.

Manchester United går i lørdagens kamp efter den femte sejr på stribe. Der er ikke længere den samme kritik af manageren, efter spillet er begyndt at fungere. Nu kan vi se en filosofi, der begynder at tage form, hvilket mange fans har hungret efter længe.

Louis van Gaal er ikke overrasket over, at det endelig er begyndt at fungere for holdet. Han har hele tiden sagt, at det er en process holdet skal gennemgå, når der skal indføres en ny spillestil.

– Jeg sagde i starten af sæsonen, at vi skulle vente til senere på sæsonen med at se resultater. Da vi tidligere på sæsonen var inde i en dårlig stime, var der en masse kritik, men der holdte jeg på, at folk skulle vente med at dømme, sagde LVG på dagens pressemøde.

– Selvfølgelig er det stadig en tæt kamp i toppen. Tottenham og Liverpool er stadig med i kampen, men selvfølgelig har sejrene over dem været vigtige. Vi mangler dog stadig at møde de tre øverste, så meget kan ske endnu.

– Mesterskabet er stadig ikke umuligt. Matematisk har vi en chance.

Hårdt arbejde er vejen frem

Manageren er ikke overrasket over den form, som holdet er i netop nu. Den måde, han træner spillerne på, er en længerevarende process, som de skal være tålmodige for at praktisere.

– Jeg er ikke overrasket. Vi arbejder dag ud og dag ind. Vi skal hele tiden se, hvordan spillerne reagerer på træningen. Det er ikke nemt for spillerne, for det er en hel process, de skal igennem.

– Vi startede fra bunden, og nu er vi måske kun lidt fra at være igennem hele processen. Det håber jeg, men hvis vi nu taber de næste kampe, vil vi jo alligevel mangle noget.

Det bliver spændende at se, om holdet er i stand til at bygge videre på det flotte spil i de kommende kampe. Første modstander er Aston Villa på Old Trafford.

 

Forrige artikel

McNair: Håber på spilletid snart

Næste artikel

Agent: Stor interesse for De Bruyne

ANNONCE