– Måske sparede vi ingen

Jose Mourinho var tilfreds med sejren og måden den kom i hus på.

Inden kampen var der en del undren og kritik af de 11 mand, som Jose Mourinho havde valgt fra start i dag mod Chelsea. Ashley Young som anfører og ingen Zlatan Ibrahimovic var blot nogle af de punkter, som fik en del United-fans til at konkludere, at United nu gik 100% efter Europa League fremfor Premier League og top fire.

Men Jose Mourinho ville ikke snakke om det efter kampen, og henviste i stedet til, at United endnu engang lykkedes med den taktik der var lagt mod Chelsea. Denne gang i 90 minutter, og ikke ødelagt af en udvisning.

– Måske sparede vi slet ikke nogen i dag. Måske valgte vi bare det hold vi mente var det bedste i dag. Vi tog til Stamford Bridge med samme taktik og kontrollerede kampen 11 mod 11. Men efter udvisningen dominerede Chelsea.

– Jeg kan endnu ikke afskrive Premier League. Hvis vi en dag er langt efter i ligaen, og fortsat er med i Europa League, må vi ændre på det, og så kan ingen kritisere os for en anden tilgang i de sidste kampe i ligaen. Men så længe det er matematisk muligt, går vi efter det hele, lød det fra Mourinho.

Den seneste tid har portugiseren langet ud efter angriberne, der ikke just har vist skarphed foran kassen. Det blev der ændret lidt på i dag, hvor Marcus Rashford fik sendt kuglen i kassen, og bragt United på sejrskurs kort inde i kampen.

– Han var fænomenal. Han er hurtigere end deres forsvarsspillere og kom ind bag dem ved scoringen. Hans scoring gav hele holdet selvtillid, sagde Mourinho efter kampen om Rashford.

Også kampens anden målscorer, Ander Herrera, fik rosende ord med på vejen fra chefen.

– Han havde det svært i sidste kamp mod Chelsea på grund af dommeren. Hans præstation i dag var meget lig den sidst på Stamford Bridge, forskellen var bare, at i dag fik vi lov at spille 11 mod 11 hele kampen, lød det fra Mourinho.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Herrera: Det var tæt på perfekt

Næste artikel

Rashford: God præstation af hele holdet

ANNONCE