Herrera: Det var tæt på perfekt

Ander Herrera var en af banens helt store spillere, og kronede en flot indsats med målet til 2-0.

United sendte førerholdet fra Chelsea hjem til London med noget at tænke over. Mourinhos mandskab sad på opgøret fra start til slut, og de offensive kræfter hos gæsterne kom stort set ikke frem til en eneste mulighed. En af nøglerne til succes i dag var Ander Herrera, der naturligvis var tilfreds efter kampen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det var perfekt, næsten helt perfekt. Defensivt var det perfekt, de skabte intet. De fører ligaen men skabte intet i dag. Vi straffede dem med vores omstillinger og kontrollerede opgøret. Vi kan være meget tilfredse, sagde Herrera. 

Herrera fik dermed en fin revanche fra opgøret i FA Cuppen på Stamford Bridge tidligere på foråret. Her blev spanieren udvist og United tabte og røg ud af FA Cuppen. I dag leverede Hererra en fremragende præstation for holdet, leverede en assist og krydrede det med målet til 2-0 kort inde i anden halvleg.

– Jeg har ventet i lang tid på at få scoret. Det var måske lidt heldigt, men jeg synes virkelig vi fortjente det, lød det fra dagens man of the match Ander Herrera.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stærke United slog Chelsea

Næste artikel

- Måske sparede vi ingen

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share