Herrera: Det var tæt på perfekt

Ander Herrera var en af banens helt store spillere, og kronede en flot indsats med målet til 2-0.

United sendte førerholdet fra Chelsea hjem til London med noget at tænke over. Mourinhos mandskab sad på opgøret fra start til slut, og de offensive kræfter hos gæsterne kom stort set ikke frem til en eneste mulighed. En af nøglerne til succes i dag var Ander Herrera, der naturligvis var tilfreds efter kampen.

– Det var perfekt, næsten helt perfekt. Defensivt var det perfekt, de skabte intet. De fører ligaen men skabte intet i dag. Vi straffede dem med vores omstillinger og kontrollerede opgøret. Vi kan være meget tilfredse, sagde Herrera. 

Herrera fik dermed en fin revanche fra opgøret i FA Cuppen på Stamford Bridge tidligere på foråret. Her blev spanieren udvist og United tabte og røg ud af FA Cuppen. I dag leverede Hererra en fremragende præstation for holdet, leverede en assist og krydrede det med målet til 2-0 kort inde i anden halvleg.

– Jeg har ventet i lang tid på at få scoret. Det var måske lidt heldigt, men jeg synes virkelig vi fortjente det, lød det fra dagens man of the match Ander Herrera.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stærke United slog Chelsea

Næste artikel

- Måske sparede vi ingen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share