Macheda håber på nyt udlån

Federico Macheda er langt nede i kampen om spilletid i angrebet hos United, derfor er han nu åben for endnu en lejeaftale.

I denne sæson står italienske Federico Macheda blot noteret for tre kampe i United-trøjen, og det er endnu ikke blevet til spilletid i Premier League for den 21-årige angriber. Derfor håber Macheda nu på, at han kan blive udlejet for at opnå værdifuld spilletid.

– Jeg har været uheldig tidligere med mine lån, men tror også det har hjulpet mig. Jeg tror det har givet mig en masse erfaring, siger Macheda om sine tidligere uheldige lejeophold i Sampdoria og Q.P.R. hvor det ikke blev til meget spilletid.

– Hvis jeg tager på lån igen er jeg sikker på jeg nok skal gøre det godt. Hvis jeg ryger afsted igen, vil jeg se frem til at få mere spilletid for jeg har tidligere lavet fejl og det ved jeg nu. Jeg vil tage de chancer der kommer, siger Macheda.

Kiko har spillet en enkelt kamp i Liga Cuppen og to i Champions League i år, og er tidligere rygtet væk på et permanent skifte i dette transfervindue. Flere italienske klubber har tidligere udtrykt ønske om at hente Macheda.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rodgers: Ikke 24 point bagud

Næste artikel

Evra: Vi fokuserer på os selv

Relaterede artikler
Total
0
Share