Maguire: Det er en drøm at spille på Wembley

Harry Maguire håber på højlydt opbakning fra fans til FA cup finalen.

I morgen venter sæsonens vel nok største opgør når Manchester United og Manchester City skal spille finale i FA Cuppen. Her håber kaptajn Maguire på at kunne gøre fansene stolte, og sætter pris på al den opbakning klubben har fået igennem sæsonen.

– Fansene har været der med os igennem sæsonen, og jeg synes at de har været rigtig vigtige for den succes vi har haft, og de positive resultater vi har haft.

Særligt Old Trafford er blevet en fæstning igen, hvilket Maguire kan mærke, og han håber også at kunne mærke det på Wembley.

– Jeg tror vi har set det på Old Trafford, vores resultater har været fantastiske, så vi ved de kommer til at være der på Wembley, de kommer til at være højlydte og det er en dag hvor vi håber at gøre dem stolte.

Når han kigger tilbage på sæsonen sammenlignet med sidste, er han glad for at se den udvikling klubben har haft

– Jeg synes åbenlyst at sidste sæson var et skuffende år for os alle, som spillere og stab, som fans, bare klubben generelt, så at vende tilbage på så positiv en måde, jeg synes det er rigtig rigtig imponerende.

Når Maguire kigger frem mod morgendagens kamp har han særlig fokus på den erfaring han og holdet har i store finaler.

– Erfaring er en stor ting i fodbold, være der, og spille i de store kampe, de momenter med stort pres, det er rigtig vigtigt at du har erfaring på din side. Jeg synes på tværs af vores hold nu, hvis du ser på vores hold, så har vi gutter som har vundet store trofæer, og mange som har spillet i en masse finaler, så der er en god balance i truppen. Vi er klar til at give den alt.

Selvom han har spillet en del gange på Wembley, er det stadig en drøm for Maguire at træde ind på grønsværen.

– For mig selv er det en drøm at spille på Wembley. Det er noget man som barn, når man kommer fra det her land, du drømmer om at spille der som en ung dreng, og jeg har været heldig nok til at spille der flere gange.

Spørgsmålet er om han kommer til at spille på Wembley i morgen som en del af ten Hags udvalgte. Kampen spilles klokken 16 lørdag.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Det er usandsynligt at han er tilgængelig.

Næste artikel

Eric Cantona udgiver sang

ANNONCE