Maguire og James afslører deres største inspirationer

I seneste afsnit af Manchester Uniteds Q&A-serie “My Inspiration” afslører Maguire og James, hvem der har inspireret dem til at spille fodbold.

Harry Maguire og Daniel James har i denne uge gæstet Manchester Uniteds Q&A-format “My Inspiration”, hvor der zoomes ind på, hvem der inspireret de to sommerindkøb til at spille fodbold.

Daniel James store inspirationer inkluderer ikke overraskende hans walisiske manager og United-legende Ryan Giggs, men også en anden United-spiller topper listen.

– Der er et par spillere, jeg naturligvis kommer til at tænke på. Da jeg voksede op, kunne jeg altid godt lide Juan [Mata]. Det er underligt, for da jeg først signerede for United og mødte ham fandt jeg ud af, hvor en fantastisk fyr han er, men det var surrealistisk. Han spillede for Chelsea i de dage, hvor jeg så ham spille. Ham og [Eden] Hazard sammen – dem så jeg altid op til.

Ryan Giggs, der naturligvis er min manager for Wales, er altid en, jeg har set op til. Ikke kun fra den karriere han havde, men også hans måde at gøre det på. Han spillede for Manchester United i over 20 år. For at spille på højeste niveau så længe, at spille indtil du er 39 eller 40 år, i Premier League på højeste niveau. Det ser du sjældent i fodbold, og der er ikke mange spillere, der nogensinde vil gøre det igen. For at gøre det, er han bestemt en person, der er værd at se op til. Jeg siger også Thierry Henry for de ting, han udrettede. Men sandsynligvis Ryan Giggs mest af dem alle, fortæller James.

Maguires store inspiration skal dog findes i egne familiære rækker.

– Jeg vil sige, at min inspiration er min far. Han fortalte mig altid, hvor god han var tilbage i tiden! Jeg er ikke selv helt sikker på, hvor god han var. Jeg har set nogle videoer, og han har nogle gamle avisartikler, hvor han viste mig, at han havde scoret 200 mål i en sæson, eller noget i den retning. Jeg ved ikke, hvilket hold han spillede for. Han var også min manager, da jeg som en ung spillede “Sunday league” for Brunsmeer.

Han er den, der altid har skubbet mig, motiveret mig og fragtet mig rundt i landet, da vi plejede at tage til Newcastle søndag formiddag eller rejse til udebaner. Så jeg ville sige, at han er den, der har været min største inspiration, men også min største kritiker. Efter kampe, hvor jeg ikke spiller for godt, SMS’er han stadig til mig, hvis han mener han ved det, der kan forbedre mig. Hans støtte gennem årene har været stor, og jeg er utrolig taknemmelig, fortæller Maguire.

Du kan også læse artiklen med Chong og hans største inspiration her

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ingen elitesport i England før 1. juni

Næste artikel

Stam: Håber Pogba bliver i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share