Rashford usikker til North West Derby

Marcus Rashford måtte forlade banen i 66. minut mod Atalanta i går grundet et trælår. Han er nu usikker til kampen mod Liverpool.

Marcus Rashford er netop vendt tilbage efter en skulderoperation, men måtte i går se sig nødsaget til at forlade banen helt uvildigt – endnu engang med en skade. I en fysisk duel blev han ramt af et trælår, som umiddelbart lyder harmløst, men ifølge Ole Gunnar Solskjær, kan det betyde, at han er ude imod Liverpool. Efter kampen blev han nemlig spurgt ind til, om han vidste, hvorvidt Rashford ville være i stand til at spille på søndag.

 

“Jeg ved det ikke. Jeg håber det, og jeg tror det,” sagde han.

 

Med kun tre dage til det store opgør har Rashford ikke længe til at komme sig ovenpå slaget. Ole Gunnar Solskjær er alligevel fortrøstningsfuld.

 

“Han fik et trælår, og sommetider kan det tage længere tid at komme sig over, end man ønsker – men hvis vi behandler det ordentligt, burde han være frisk,” uddybede han.

 

Kampen i går var Rashfords første start i indeværende sæson, da han som nævnt har måttet se til fra sidelinjen grundet en operation i starten af august. Den 23-årige angriber har dog brugt tiden fornuftigt, og det er bl.a. kommet frem, at han i perioden fra sin operation til nu, har taget fire kilo ren muskelmasse på – og det er ikke gået ubemærket hen.

 

“Han har arbejdet virkelig hårdt. Hans skade – eller hans operation – betød, at han ikke kunne træne med kontakt, men han har trænet sin fysik, og nu er han meget robust fysisk. Nu er det op til ham at spille sig tilbage i form – og det kommer,” lød det fra Solskjær efter kampen i går.

 

Vores norske træner bemærkede allerede under kampen i går, at man tydeligt kunne se på hans spil, at han har brugt en masse tid i fitnesscenteret.

 

“Marcus er et naturtalent, men han ønsker også at arbejde hårdt på sit spil, og han har allerede arbejdet en del individuelt uden fysisk kontakt var tilladt. Det kunne man se under kampen i dag, da han var utrolig fattet ved det mål, han scorede.”

 

Med to mål i to kampe allerede må vi håbe, at han når at blive klar til på søndag. Rashford har desuden en fremragende statistik mod netop Liverpool, idet han har scoret fem gange mod dem. Med sine seks scoringer mod Leicester er det den eneste klub, som han har scoret flere gange imod.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Maguire: Vi gjorde det svært for os selv, men fortjente sejren i sidste ende

Næste artikel

UEFA Youth League: Talenterne besejrer Atalanta og indtager fordelagtig placering

ANNONCE