Manchester-derby bliver mest sete Premier League-kamp nogensinde

I blot fire lande i hele verden vil braget mellem Manchester United og Manchester City på søndag ikke blive vist på direkte TV.

Ære, håneret og vitale point i toppen af Premier League-tabellen er på spil, når de to store Manchester-klubber tørner sammen søndag aften på Old Trafford. Og det er der rigtig mange fodboldinteresserede mennesker, der har lyst til at se. 

Ifølge The Sun bliver kampen vist i næsten samtlige af verdens 193 FN-medlemslande. I sølle fire lande – Nordkorea, Cuba, Moldova og Saint Kitts og Nevis – har inten TV-stationer købt rettighederne til kampen. 

Derudover regner Sky Sports med at derbyet slår rekorden for mest sete Premier League-kamp i England. I øjeblikket lyder rekorden på lidt over fire millioner seere, fra dengang da Manchester-klubberne mødte hinanden i 2012.   

De to dyreste startopstillinger 

Og det er ikke kun udenfor banen, at der er mange penge på spil. Også inde på grønsværen tegner fodboldkampen sig til at blive den dyreste nogensinde. I hvertfald hvis man måler ud fra transferværdien for de 22 spillere i startopstillingerne. 

Det forventes at den samlede pris for Jose Mourinhos og Pep Guardiolas hold vil overstige 650 millioner pund. Og så har man ikke engang talt Paul Pogba, Eric Baily og John Stones med, der alle er ude med skader. Det skriver The Sun. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Lingard: Manchester skal være rød

Næste artikel

Zlatan, Matic og Jones i spil til City-kampen

ANNONCE