Lingard: Manchester skal være rød

For Jesse Lingard er det vigtigt, at Manchester er rød, når søndag er forbi, og han er klar til krig for at få det til at lykkes, siger han i kampprogrammet.

Jesse Lingard har ligesom resten af United-holdet vist gode takter i de seneste Premier League-kampe. De er begge endt med udesejre mod svære modstandere, og den engelske offensivspiller har selv stået for tre mål og en assist i de to kampe. 

– Jeg er selvsikker. Det er to gode hold, der går på banen, og du ved ikke, hvad det bliver for en kamp. Det kan blive en krig, og det kan være, det ikke bliver pænt. Men hvis vi vinder, er det godt for Manchester som by. Vi er nødt til at sikre os, at Manchester er rød, når dagen er omme, siger han i søndagens officielle kampprogram.

Lingard er ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp, men han er samtidig heller ikke i tvivl om, at United har gode muligheder for at ende med sejren.

– Ligesom os har de mange store spillere. Når De Bruyne har bolden, har han altid øje for afleveringen, der kan sætte en spiller i en en-mod-en situation med målmanden, og Raheem Sterling har dukket op med sene mål. Der bliver tryk på i 90 minutter plus tillægstid. Vi er nødt til at være på plads, indtil fløjten lyder, så alle skal være koncentrerede hele vejen igennem. Så længe vi starter kampen godt, som vi gjorde mod Arsenal, kan jeg ikke se nogen grund til, at vi ikke skulle kunne vinde, siger han.

Manchester United-Manchester City søndag klokken 17.30 på TV3 Max

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: En ære at være anfører

Næste artikel

Manchester-derby bliver mest sete Premier League-kamp nogensinde

Relaterede artikler
Total
0
Share