Manchester United annoncerer ændringer i ledelsen

Der er fortsat gang i udskiftningerne på ledelsesgangen i Manchester United.

Foto af Catherine Ivill/Getty Images

Tirsdag aften har Manchester United annonceret, at klubbens midlertidige administrerende direktør, Patrick Stewart, og finansdirektør, Cliff Baty, efter gensidig aftale stopper med sæsons afslutning. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Stewart vil blive erstattet af Jean-Claude Blanc (foto), der er i forvejen er CEO i INEOS Sport. Blanc skal varetage posten indtil Omar Berrada overtager rollen som CEO permanent. Baty afløses af Roger Bell, der hidtil har fungeret som finansdirektør i INEOS SPORT.

– Jeg vil gerne takke Patrick og Cliff for deres dedikerede tjeneste i Manchester United og ønske dem held og lykke i fremtiden. Begge har været uvurderlig i deres rådgivning og ekspertise gennem mange år, og Patrick har spillet en vigtig rolle som midlertidig administrerende direktør under denne overgangsfase, udtaler Joel Glazer.

– Jeg vil personligt gerne takke både Patrick og Cliff for deres støtte i at hjælpe os med at lære klubben at kende og få os til at føle os velkomne, og jeg respekterer deres beslutninger om nu at gå videre, da vi etablerer et nyt ledelsesteam for klubben, udtaler Sir Jim Ratcliffe.

Mens Jean-Claude Blancs ofte har været fremme i medierne i forbindelse med INEOS’s indtog i Manchester United, er Roger Bell et mere ubeskrevet blad, hvilket man ikke skal lade sig narre af. Bell regnes som en af Ratcliffes mest betroede medarbejdere, hvilket understreges af, at Bell igennem 40 år har haft flere forskellige roller i INEOS, hvor han har arbejdet med økonomiske aspekter.

Ansættelsen af Bell regnes ifølge flere medier som en af de vigtigste ansættelser, Ratcliffe har foretaget i sin tid i klubben.

 

Forrige artikel

Afstemning: Stem på månedens spiller

Næste artikel

Onsdagens transferrygter

ANNONCE