The Telegraph: Kæmpe udsalg i United til sommer – kun tre spillere er fredede

Den nye sportslige ledelse i Manchester United kommer til at lytte åbent til bud på alle klubbens spillere, når transfervinduet åbner. Hvis United skal forstærke sig, skal der nemlig først frigives midler. Tre spillere er dog ikke til salg. Det skriver The Telegraph.

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Næsten alle Manchester United-spillere er mere eller mindre på transferlisten, når sommerens vindue åbner. Det skriver The Telegraph.

Den nye sportslige ledelse på Old Trafford vil lytte åbent til alle bud på klubbens spillere. Det gælder eksempelvis også stjernen Marcus Rashford.

Denne transferstrategi skyldes, at Manchester United de seneste sæsoner har presset UEFAs og Premier Leagues finansielle regler til det yderste. Derudover hjælper det heller ikke på klubbens økonomiske råderum, at holdet til næste sæson ikke deltager i Champions League.

Hvis United derfor skal have mulighed for at forstærke sig til sommer, kræver det, at man er fleksible. Hvis der skal komme noget nyt ind af døren på Old Trafford, er det nødvendigt, at der går løntunge spillere ud først.

Tre spillere er fredede

Der er dog tre spillere, som Jason Wilcox og Omar Berrada under ingen omstændigheder kommer til at sælge i sommerens transfervindue.

Der er her tale om Rasmus Højlund, Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho, som alle tre for alvor har fået sit gennembrud på den store scene i denne sæson.

Manchester United ønsker at bygge fremtiden op omkring de tre unge kometer, hvorfor de ikke er til salg.

 

3 kommentarer
 1. Tja hvorfor ikke, syntes dog ikke Bruno skal sælges, han er vel ret beset en af de meget få spillere der kan se sig selv i øjnene i denne sæson, samme gælder vel egentlig også Shaw og Licha og så skal Mason Mount vel stadig have en reel chance for at bevise sig.

  Selvfølgelig kommer vi ikke til at se 20 spillere blive solgt, langt fra, og slet ikke på baggrund af denne sæsons præstationer.

  Vi kommer til sluge et kæmpe tab på stort set alle mand, undtagen egne talenter som f.eks Rashford, Mctominey og Greenwood og evt Pellistri og Amad Diallo og måske et par stykker mere fra akademiet dercharcfået et par kampe i denne sæson, samt Eriksen som kom transferfrit.

  Antony, Wan Bissaka, Lindeløf er “must sales” og Amrabat skal retuneres og Evans og Varane skal ikke forlænges..

  På vippen må være Onana, Maguire, Dalot og Malacia….

 2. Lyder som sød musik i mine øre.
  Nu må vi selvfølgelig se hvordan sommeren udarter sig, men det ligner minsandten at der er kommet noget handlekraft på drengen.
  Måske Manchester Uniteds dage som milliardærenes bistandskontor er ved at være ovre?

  Og nej, 20 spillere bliver næppe sparket ud. Men det havde da ikke gjort mig noget hvis det lod sig gøre.
  … Og man så vel og mærke kunne rekrutterer spillere med rygrad og motivationen i orden, ind istedet. Mon ikke de er til at finde?

  Er enig med dig i at Bruno Fernandes har meget mere at give. Han er fredet. Stod det til mig var han, Maguire, Shaw og McTomminay også spillere til fremtidens hold. Og så selvfølgelig Johnny Evans. Klasse fyr.

 3. Enig i at Evans er en klassefyr, har været helt sikkert været et aktiv både på og uden for banen især i omklædningsrummet….

  Han er ikke mit 1.valg i centerforsvaret, men kan han affinde sig med en backup rolle og en rimelig aflønning for denne ser jeg har gerne tage en tørn mere i næste sæson.

  Alt andet lige går vi en særdeles spændende tid i møde….igen, men denne gang med langt mere substans i forhold til mine håb og forventninger for fremtidens genrejsning, efter Sir Alex æraen har mulighederne i min optik aldrig været større og bedre…

  Det bør ikke kunne gå galt med Sir Ratcliffe og hans “slæng” af fremragende folk….

  Firøvrigt, Shaw, Maguire og Mctominey ser jeg også gerne som en del af fremtidens United, dog de to sidstnævnte som trupspillere i såfald.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Jagten på nummer 251: Dennis Viollet, nummer 29, 1950-1962

Næste artikel

Afstemning: Stem på månedens spiller

ANNONCE