Manchester United offentliggør ny hjemmebanetrøje

Manchester United og Adidas har tirsdag løftet sløret for, hvordan “de røde djævle” skal være klædt i den kommende sæson. Trøjen er eftersigende inspireret af af Newton Heath.

Den nyeste Manchester United-trøje markerer, at det er 140 år siden, at klubben blev grundlagt. Dengang hed den “Newton Heath (Lancashire and Yorkshire Railway) Cricket and Football Club”. 

I trøjen, som Romelu Lukaku, Paul Pogba og co. skal optræde i det næste års tid, er der blandt andet en jernbanegrafik, som refererer til rødderne.

– Der er mange store øjeblikke i denne klubs fantastiske historie, men ingen er vigtigere, end det år hvor klubben blev grundlagt, tilbage i 1878. Adidas-trøjen hylder 140 års fodboldsucces, siger Richard Arnold, som er Group Managing Director i Manchester United til manutd.com. 

Du kan se flere billeder af trøjen og bestille den hos Unisport her.

Du kan også læse mere om Newton Heath her.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

35-årige Lee Grant: Jeg lærer stadig

Næste artikel

Fem ting vi lærte om United under VM

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share