35-årige Lee Grant: Jeg lærer stadig

I sit første interview med Manchester United fortæller den nye reservemålmand, at han agter at spille professionel fodbold i en del år endnu.

Lee Grant er formentlig blevet købt som backup til David de Gea og Sergio Romero i United-buret, men den aldrende keeper har i sinde at tage kampen op. Det fortæller han til manutd.com. 

– Det er ligegyldigt, hvor gammel du er, eller hvor du kommer fra, hvis du har viljen til at spille. Det har jeg, og det vil jeg fortsætte med at have, indtil jeg er mere end 40 år gammel, siger den 35-årige målmand, som senest har været i Stoke.  

Han er dog også realistisk.

– Jeg vil gerne spille så meget som muligt, men jeg er også klar over, at min rolle først og fremmest bliver at støtte de andre.

Han er netop ankommet til USA sammen med resten af Manchester United-truppen, og han har allerede store roser til sine nye konkurrenter og holdkammerater. Han kalder David de Gea for “en af de bedste målmænd i Premier League nogensinde”, og mener, at den 22-årige Joel Pereria har stort potentiale. 

Men selvom Lee Grant er 13 år ældre end det portugisiske talent, er han ikke for gammel til at lære nye tricks. 

– Jeg vil altid forbedre mig. Da jeg kom til Stoke som 33-årig, var der nok mange, der tænkte, at jeg nu neddroslede karrieren. Men det var ikke tilfældet. Tværtimod viste jeg, at jeg er i stand til at spille på højeste niveau, siger Lee Grant. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bekræftet: United enige med Ajax

Næste artikel

Manchester United offentliggør ny hjemmebanetrøje

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share