Mandagens rygter: Todibo bekræfter dialog med Manchester United

Manchester United har spillet sæsonens sidste kamp, og dermed er “silly season” nu skudt i gang. Her ser du dagens mest aktuelle rygter.

United sluttede sæsonen 2023/24 på ottendepladsen, men også med et FA Cup-trofæ til trofæskabet. Jagten er nu sat i gang på nye spillere, som kan forbedre klubbens trup næste sæson. Her er dagens mest aktuelle rygter sammenfattet.

Jean-Clair Todibo, der spiller for den INEOS-ejede fodboldklub OGC Nice, bliver gang på gang rygtet til klubben. I dag skriver The Telegraph, at den franske centerforsvarer bekræfter, at han har haft diskussioner med United og Tottenham.

– Ærligt talt ønsker jeg ikke at tale om (red. min fremtid) på grund af min respekt for fansene og klubben her. Men vi har bestemt haft en lille dialog (red. med United og Tottenham), siger Todibo.

Mason Greenwood, sagde farvel til Getafes fans i går, da de spillede sæsonens sidste kamp. Getafe er interesseret i at beholde Mason Greenwood, men Manchester United har endnu ikke taget endelig stilling til den unge mands fremtid. Dog fortæller Fabrizio Romano, at Manchester United hælder til at sælge englænderen.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, blev mange gange spurgt til sin fremtid efter FA Cup-sejren over Manchester City. Roberto De Zerbi og Kieran McKenna bliver ofte kædet sammen med Ten Hags trænerjob af de britiske medier, men Manchester Evening News vurderer, at Erik ten Hag får lov at beholde jobbet til efter sommerferien.

 

Forrige artikel

Galleri: Højdepunkterne fra finalen og fejringen

Næste artikel

Officielt: Benfica køber Alvaro Fernandez

ANNONCE