Manden med konspirationsteorierne – del 2

Den tidligere franske landstræner, som idag måtte lide det første nederlag i dette års Premier League, lagde ikke skjul på sin utilfredshed over dagens…

Den tidligere franske landstræner, som idag måtte lide det første nederlag i dette års Premier League, lagde ikke skjul på sin utilfredshed over dagens dommer, Peter Walton.

Ikke nok med at han kritiserer Waltons kendelser, så hævder han også at have set dommeren gå ind i Manchester Uniteds omklædningsrum, mens de to hold havde pause.

“Jeg har nogle gode informationer fra halvlegen; da mine spillere og assistenttræner gik ud fra banen, så vi dommeren i Manchester Uniteds omklædningsrum, smile til spillerne og staben.”

“Det er nyt for mig, men jeg forstår ikke helt situationerne i dette mesterskab endnu, og jeg ved ikke hvad der blev sagt mellem dommeren og Manchester United-spillerne.”

Endvidere finder franskmanden det også besynderligt, at den oprindelige dommer til dagens kamp, Steve Bennet, blev udskiftet med den uerfarne Peter Walton blot få dage før selve kampen.

Det forhindrede dog ikke United i at spille Tottenham ud af banen, og få hjemmeholdet til at stå næsten ligeså defensivt som i sidste uge mod Chelsea – og så på deres egen hjemmebane. En talsmand for Manchester United har desuden afvist samtlige spekulationer og udtalelser om et eventuelt dommerbesøg.

Måske burde de to franske konspirationsteoretikere, Arsene Wenger og Jacques Santini, sætte sig ned over en kop kaffe og diskutere hvor uretfærdigt de andre hold bliver behandlet i forhold til Manchester United…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United hentede 3 point

Næste artikel

Ferguson går efter Arsenal-spiller

ANNONCE