Marcus Rashford: Mål var kun en bonus

Marcus Rashford har indtil videre imponeret alt og alle. Han håber på at kunne fortsætte de gode takter og få en plads på holdet.

18-årige Marcus Rashford fik sin debut for Manchester United i 5-1 sejren over FC Midtjylland i torsdags, hvor han kvitterede med to scoringer, og var med til at sikre dem videre avancement i Europa League.

– Det var et chok for mig at skulle spille i midtugen, fordi det var meningen, at Martial skulle starte. Det gav mig en fordel [at jeg ikke vidste jeg skulle starte inde], da jeg så ikke tænkte for meget på kampen.

Rashford imponerede igen i dag i 3-2 sejren over Arsenal, hvor han scorede to mål på 3 minutter efterfulgt af en assist til Ander Herrera. Nu håber den unge englænder, at han kan bygge videre på sin succes og cementere sin plads på Louis van Gaals hold.

– Dette er min første kamp i Premier League, så selvfølgelig er det fantastisk, og at score to mål er kun en bonus. Forhåbentlig kan jeg fortsætte og gøre det samme i næste kamp, udtalte Rashford til Sky Sports efter kampen.

Arsenals manager, Arsene Wenger, havde også rosende ord til Marcus Rashford efter kampen.

– Spilleren der overraskede mig mest talentmæssigt var Rashford på grund af timingen i hans bevægelser og hans intelligens. Hans bevægelse i boksen var god, og han kan blive en meget positiv overraskelse for Manchester United på baggrund af, hvad jeg har set i dag.

Marcus Rashford har nu scoret fire mål i to kampe, og har muligheden for at fortsætte de gode takter i onsdagens opgør mod Watford.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Michael Carrick usikker på United-forlængelse

Næste artikel

LvG undskylder for opførsel

Relaterede artikler
Total
0
Share