LvG undskylder for opførsel

Under dagens kamp mod Arsenal fik Louis van Gaal en del opmærksomhed for en lille scene, han lavede på sidelinjen. Louis van Gaal undskylder dog for, at han lod sig rive med at sine følelser.

Louis van Gaal tog i dag overskrifter fra alverdens aviser, da han på sarkastisk vis protesterede imod Arsenal spillernes overreaktioner i duellerne.

– Det var for meget. På det tidspunkt påvirkede mine følelser mig for meget. Det var ikke godt for dommeren, linjevogterne eller fjerdedommeren.

Louis van Gaal har længe været kritiseret for altid at sidde på bænken og ikke være aktiv nok under kampene. Manchester Uniteds fans begyndte derfor også at synge om den hollandske manager efter hans lille show på sidelinjen.

– Det sker ikke så tit. Normalt sidder jeg på bænken, hvilket jeg har fået meget kritik for. Nu, hvor jeg så ikke sidder på bænken, får jeg også en masse kritik.

– Men jeg har undskyldt, og jeg håber at alt er løst. Jeg er nødt til at kontrollere mine følelser. Fansene synes det var sjovt, men de har ikke altid ret. Nogle gange er det godt at vise sine følelser, men det her var for meget.

Louis van Gaal vil ikke blive sigtet af FA for at håne fjerdedommeren under kampen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Marcus Rashford: Mål var kun en bonus

Næste artikel

Pique udelukker Manchester City-skifte

ANNONCE