Martial advarer PSG om en “endnu bedre Pogba”

Anthony Martial advarer PSG om, at Pogba kan komme til at være endnu bedre i morgendagens Champions League-kamp, end han var i weekenden mod Fulham.

Paul Pogba scorede i weekeden to mål og leverede endnu en pragtpræstation i 3-0-sejren mod Fulham. Det virker næsten ikke realistisk, at Pogba kan spille bedre, end han gør lige nu. Dog mener Anthony Martial, at PSG kan frygte en endnu bedre version af Pogba i morgendagens kamp.

– Paul er Paul. Vi ved alle, hvor mange kvaliteter, han har. Efter min mening er han en af de bedste midtbanespillere i verden, og han kommer kun til at være bedre i næste kamp, og kampen efter den, fortæller Martial til pressemødet frem mod kampen på Old Trafford.

En af grundene til forvandlingen af Pogba er utvivlsomt ankomsten af Solskjær, der giver ham spilletid og forvandler ham til en af verdens bedste midtbanespillere. Til pressemødet hentyder Martial også, hvordan det er blevet lettere at spille for United.

Manchester United tager imod Paris Saint Germain i morgen aften klokken 21 i den første af to ottendedelsfinaler mellem de to hold.

 

Forrige artikel

Tuchel: Vi skal spille op til vores bedste

Næste artikel

Blog: Den største kamp i seks år

ANNONCE