Martial: Ikke overrasket over Payet

Der er kun plads til en af de to venner i FA Cuppens semifinaler.

Både Dimitri Payet og Anthony Martial har gjort det fremragende i deres debutsæson i Premier League. I aften står de to franskmænd så over for hinanden, i en kamp hvor venskabet er lagt på hylden i 90 minutter. 

Martial håber, det bliver ham, som får håneretten efter aftenens kamp. Han siger samtidigt, at han altid har været opmærksom på Payets kvaliteter, og derfor overrasker successen ham ikke. 

– Payet kom til Premier League inden denne sæson, og han har overrasket alt og alle. Jeg har dog været opmærksom på ham igennem lang tid. Han har spillet godt for Frankring, men han er også en af mine gode venner, siger Martial til MUTV.

– Det bliver svært

West Ham har haft en glimrende sæson, hvor de har været med i den sjove ende hele sæsonen. Med kun to tabte ud af de seneste 23 kampe, har holdet leveret yderst stablit, og Martial er opmærksom på, at det bliver en svær kamp.

– West Ham er svære at spille mod. De spiller mange lange op mod deres angribere, og det skal vi have dæmmet op for. Hvis vi gør det, må vi satse på, at vores offensive spillere kan klare resten.

– Hvis vi spiller godt, så er der gode chancer for at vinde. Det er den her slags kampe, du ønsker at spille, fordi der er så meget på spil. Det handler om at give alt for at komme i den semifinale. 

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 20.00 på Upton Park. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Husk tidlig kamp i aften

Næste artikel

Rooney tilbage på bænken mod West Ham

ANNONCE