Martial: Jeg føler mig elsket i Manchester United

Anthony Martial er glad for tilværelsen i Manchester United, og han taler i et nyt interview om, hvordan fansene gør det hele ekstra specielt.

Han slog sit navn fast med syvtommer søm i sidste sæson, da han bragede ind på den store scene i Premier League. Selvom successen ikke har været helt så gennemtrængende i år, så er han fortsat en fremtidens mand for klubben. 

I et nyt interview med Inside United taler Martial om sin tilknytning til Manchester United, og om hvorfor fansene er med til at gøre Manchester United til noget helt specielt for ham. 

– For mig er det specielle ved denne klub fansene. De har altid været fantastiske overfor mig, og selvom jeg har haft hårde perioder, så står de altid bag mig og synger mit navn. Jeg tror virkelig, det er derfor, jeg føler mig hjemme i klubben. 

– I Frankrig er folk hurtige til at pifte eller buhe af dig, hvis du ikke præsterer i et par kampe. I Manchester United er det helt modsat. Jeg mærker en fantastisk støtte i dårlige tider, og det er jo også for alvor der, vi har brug for det. 

– Jeg tror bare, mentaliteten er anderledes her, og det er derfor kærligheden til spillerne kommer så flot til udtryk hele tiden. 

Da Anthony Martial kom til klubben, var fansene hurtige til at opfinde en sang til ære for ham. Han er helt opmærksom på sangene om ham, og han er stolt af, at de altid synger om ham. 

– Det er altid en fornøjelse at høre fansene synge dit navn. Det giver mig altid lige lidt ekstra på banen, for jeg vil gøre alt for at betale tilbage for den store tillid, de viser mig. 

Anthony Martial får netop nu en tiltrængt pause i et travlt kampprogram, da han ikke er udtaget til det franske landshold i denne omgang. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Smalling vender hjem til United med skade

Næste artikel

Fellaini skadet

ANNONCE